به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا نجفی در نشست خبری با خبرنگاران به مناسبت روز جهانی صرع اظهار داشت: جراحی بیماران صرع در حال حاضر تنها در بیمارستان کاشانی اصفهان انجام می گیرد.
وی با اشاره به تعداد تخت های محدودی برای جراحی این بیماران افزود: با توجه به اینکه تنها ۸ تخت برای جراحی بیماران صرع وجود دارد بنابراین یک بیمار مدت های زیادی را در نوبت انتظار عمل جراحی قرار می گیرد.
رئیس گروه مغز و اعصاب استان اصفهان خاطرنشان کرد: کیفیت زندگی بیماران پس از عمل جراحی افزایش می یابد و تنها درصد معدودی از آنها پس از عمل جراحی به طور کامل درمان می شوند.
وی اعلام کرد: عمل جراحی برای تمام بیماران صرع به منظور درمان کامل نیست بلکه در تعدادی از آنها تنها تعداد داروهای مصرفی یا دوز داروهای آنها کاهش و یا میزان حملات آنها کاهش می یابد و البته کیفیت زندگی آنها ارتقا پیدا می کند.
نجفی با اعلام اینکه بیماران صرع و تشنج از یکدیگر متفاوت هستند، اعلام کرد: آمار بیماران تشنجی بیش از بیماران صرعی است و آمار ۸ تا ۹ درصدی را در برگرفته است.
وی با اظهار اینکه بیماران تشنجی بین یک تا دو مورد حالت تشنجی پیدا می کند، ادامه داد: این در حالی است که اگر تشنجات به صورت مکررو تشدید شده باشد این بیمار از حالت تشنجی ساده گذشته و جزو بیماران صرعی قرار گرفته است.
صرع در جوامع پائین اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی بالا است
رئیس گروه مغز و اعصاب استان اصفهان با اشاره به اینکه صرع در جوامع پائین اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی آمار بالایی را به خود اختصاص داده است، ادامه داد: این در حالی است که آمار این بیماری در جوامع پیشرفته بسیار کم است.
وی گفت: در جوامع با سطح اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی پائین میزان زایمانهای پرخطر، تصادفات، ضربه مغزی، ازدواج فامیلی و عفونت های مغزی بالا است و در نتیجه این امور آسیب های مغزی نیز زیادتر و آمار تشنجات بالاتر است بنابراین میزان ابتلا به صرع زیاد است.
نجفی اعلام کرد: آمار صرع در مردان بیش از زنان است و این در حالی است که در صرع اکتسابی که بر اثر عوامل محیطی است بیش از ۶۵ درصد مردان و بین ۳۰تا ۴۰درصد زنان مبتلا به این بیماری می شوند.
نظر شما